Hem
Båten
Båtens historia
Besättning
Resebrev
Bilder
Förberedelser
Litteraturförteckning
Sponsorer
Länkar
Kontakt
Sponsorer
För att underlätta något ekonomiskt och för att det är kul och spännande har vi sökt en del sponsorer till projektet. Vi har fyra stycken sponsorer som presenteras nedan. Om ni klickar på deras logotyper så kommer ni till deras hemsidor. Ett stort tack till dem från oss!


Boatfittings är ett båttillbehörsföretag som har försäljning över internet. De är belägna på Gotland och har ställt upp med en hel del olika båttillbehör.


MultiQ säljer platta bildskärmar till olika utsatta miljöer. Vi har blivit sponsrade med en skärm där vi kan se våra elektroniska sjökort.


Skandit är ett renodlat kunskapsföretag som arbetar med IT-lösningar för både affärsstödjande och produktnära verksamheter. De har sponsrat oss med en Epirb som är en alldeles utmärkt nödsändare.


Föreningssparbanken behöver knappast någon närmre presentation. Det är banken i Kalmar som ställt upp med lite ekonomiska medel till vår resa.


Aquapac är ett företag som säljer vattentäta fodral. Vi har fått många olika så att vi kan förvara vår elektronik, telefon samt plåmboksinnehåll på ett tort sätt. Man kan till och med ta bilder under vattnet med kameran om man har den i ett sådant fodral.